• wie is

  Sander Pluijm

  perform under extreme presure and never stop telling the story

  learn more
 • stand an even stronger women

  Behind every strong man

  Learn More
 • Tell your brandstory effectively

  Braned Content

  see how your brand is connected to content

  Learn More
 • needs to be told

  Every great story

  check for contact

 

Sanders Story

Media Crew Member / Onboard Reporter

Media Crew Member / Onboard Reporter

Media Crew Member / Onboard Reporter Journalist Sander Pluijm is de eerste Nederlandse Media Crew Member (MCM) in de Volvo Ocean Race ooit. Sander werkte aan boord van Team Delta Lloyd in de rol die nu Onboard Reporter (OBR) wordt genoemd. Gedurende de race is hij verantwoordelijk voor het maken en verzenden van door hemzelf aan boord gefilmde en gemonteerde videoverslagen, radioverslagen, geschreven blogs en foto’s. Dankzij Sander kon de wereld meekijken op de innovatieve, radicale raceboten, onder de meest extreme omstandigheden in de race. Over deze spannende reis maakte Sander ook een reality-serie voor RTL 7: ‘Stoere Mannen, Hoge Golven’. Een spannende televisie-reeks over de bikkelharde sportmannen van Team Delta Lloyd in de Volvo Ocean Race.

Branded Content specialist

Branded Content Specialist Naast Media Crew Member werkt Sander al 15 jaar in de Media. Als journalist/eindredacteur en regisseur maakte Sander televisie entertainment met inhoud. Hij werkte mee aan programma’s zoals ‘Lijst O’, ‘De Grote Beurt’, ‘Grenzeloos Verliefd’ en ‘Katja vs Bridget’. Ook maakte Sander de indrukwekkende documentaire ‘Homeless in New York’ voor BNN en filmde hij de beklimming van de Mont Blanc voor het BNN programma ‘Ik ga op reis en neem mee..’. Genoeg avonturen waar Sander boeiend over kan vertellen. Nadat hij een aantal jaren als Creatief Strateeg crossmedia concepten voor Endemol heeft ontwikkelt, werk hij nu als Director Strategy & Concepts bij mediabureau BPN in Amsterdam. Hier geeft hij leiding aan de afdeling Strategie en is verantwoordelijk voor het creëren en realiseren van effectieve en creatieve Branded Content-campagnes voor hun klantportfolio (o.m. Jumbo, Dolfinarium).

Speaker / Motivator

Speaker/ Motivator In zijn lezingen en presentaties vertelt Sander alles over zijn ervaringen tijdens de negen maanden durende Volvo Ocean Race. Zijn verhaal is voor iedereen interessant door de parallellen die Sander weet te leggen tussen de zeilwereld en het bedrijfsleven. Zijn verhaal gaat over racen, zeilen en winnen, maar net zo goed over teambuilding, samenwerken, werken onder druk, leiderschap, presteren, successen behalen en tegenslagen overwinnen en omzetten in succes. Treffende anekdotes en adembenemend beeldmateriaal maken Sanders verhaal extra aansprekend. Als journalist in hart en nieren, kan Sander een verhaal vertellen. Met zijn brede interesse brengt hij elk verhaal terug tot de kern en maakt het spannend. Ambitieus, communicatief, creatief, sociaal,sportief, vrolijk. Een echte teamplayer, maar ook een perfectionist. Dat is Sander sprekend.

Services

Zoekt u een inspirerend spreker, presentator of motivator?